nieuws

Reisadvies met weerbericht

Plannen en organiseren

Een persoonlijk en kosteloos reisadvies biedt de internetpagina van 9292-Reisinformatie. Onlangs is deze online-service uitgebreid.

Een persoonlijk en kosteloos reisadvies biedt de internetpagina van 9292-Reisinformatie. Onlangs is deze online-service uitgebreid.

9292-Reisinformatie (ook bekend als OVR-reisinformatie) heeft zijn website vereenvoudigd en uitgebreid. Je kent natuurlijk al de bekende informatie over hoe je per openbaar vervoer het snelste van bijvoorbeeld Den Haag naar Alphen aan den Rijn kunt reizen. Nu kun je nu ook plattegronden van de omgeving rond de vertrek- en aankomsthalte on line bekijken. Wil je je reisadvies doormailen naar bijvoorbeeld de groep deelnemers aan een vergadering die jij organiseert? Ook dat is mogelijk. Eventueel kun je dit advies aanvullen met een persoonlijke boodschap.

SMS
Ook informatie per SMS behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld het koppelen van jouw reisadvies aan een SMS-bericht of per SMS worden geïnformeerd over vertragingen van een half uur of langer. Voor deze service moet je wel betalen. Ditzelfde geldt voor het koppelen van een reisadvies aan een lokaal weerbericht. Maar je kunt er wel tot vijf dagen mee vooruit kijken en werken.

Reageer op dit artikel