nieuws

Strijd der elementen

Plannen en organiseren

Wil je met jouw bedrijf een unieke activiteit beleven waaraan iedereen kan deelnemen? Dat kan bij Rocks N Rivers bedrijfsevenementen. Je kunt er bijvoorbeeld de Strijd der elementen aangaan. Spannend en goed voor de teamgeest.

Wil je met jouw bedrijf een unieke activiteit beleven waaraan iedereen kan deelnemen? Dat kan bij Rocks N Rivers bedrijfsevenementen. Je kunt er bijvoorbeeld de Strijd der elementen aangaan. Spannend en goed voor de teamgeest.

Een bedrijfsuitje moet leuk, leerzaam en goed voor de teamgeest zijn. Een spel waarin je moet samenwerken is de perfecte manier om je collega’s echt te leren kennen. Een goed team bestaat volgens Rocks N Rivers uit mensen met verschillende persoonskenmerken en kwaliteiten. Er zijn dromers, durvers, doeners en denkers.

Elementen
Wat voor type ben jij en wat is de goede mix voor een succesvol team? De Strijd der elementen is een spel dat de deelnemers op originele en interactieve manier de aanwezige kwaliteiten van hun team laat ontdekken. Tijdens het spel bepalen de teams al dobbelend hun eigen koers op het grote spelbord. Je moet proberen om de vier elementen – water, aarde, lucht en vuur – te pakken te krijgen.

Opdrachten
Onderweg komen de spelers terecht bij een van de denk-, doe-, durf- of droomopdrachten. Denk bijvoorbeeld aan jongleren, fotostripverhaal, ligfietsparcours of de ravijnpassage. Je raadt het al, voor elke opdracht zet het team de mensen met de juiste kwaliteiten in. Zodra de vier elementen binnen zijn, is het tijd voor de slotopdracht.

De Strijd der elementen is mogelijk voor groepen tot honderd personen en duurt ongeveer drie uur. Het spel is op alle vergaderlocaties uit te voeren en kan ook gecombineerd worden met een vergadering, training of cursus.

 

Reageer op dit artikel