nieuws

Theaterspektakel voor bedrijven

Plannen en organiseren

Bedrijfsuitjes moeten tegenwoordig vooral ‘actief’ zijn, maar een cultureel avondje in het theater kan ook wel eens leuk zijn.

Bedrijfsuitjes moeten tegenwoordig vooral ‘actief’ zijn, lekker zandscheppen met je collega’s, een sportdag om het teamgevoel te versterken en met z’n allen van de kunstskibaan af, maar een cultureel avondje in het theater kan ook weer eens leuk zijn.

THEATERSPEKTAKEL

Een bijzonder theaterstuk dat later dit jaar zal worden opgevoerd is La Divana Commedia, het 700 jaar oude stuk van de Italiaanse schrijver en kunstenaar Dante Alighieri. Het stuk wordt groots en ‘theatraal’ uitgevoerd met verschillende decors, licht- en muziekeffecten en wel 150 acteurs, zangers en dansers.

Voor bedrijven worden speciale arrangementen aangeboden, met een diner in Italiaanse sfeer. Ook zijn er mogelijkheden om het arrangement af te stemmen op de wensen van het bedrijf zodat niet alleen cultuurminnende collega’s een fijn uitje zullen hebben.

INFORMATIE

Vanaf 13 augustus zal het evenement in verschillende steden in Nederland worden opgevoerd. Tot 9 september zal de voorstelling vijf keer per week worden opgevoerd. Voor personeelsverenigingen is een speciale kortingregeling en groepen vanaf tien personen krijgen een reductie op de toegangsprijs.

Op de website Dante 2001 vind je meer informatie. Wil je meer weten over de speciale bedrijfsarrangementen of wil je reserveren, dan kun je contact opnemen met het Dante-infocentrum: info@dante2001.nl

Reageer op dit artikel