nieuws

Vertragingsbericht via SMS

Plannen en organiseren

Vaste klanten bij de KLM kunnen per sms berichten ontvangen over wijzigingen in vertrek- of aankomsttijden.

Vaste klanten van de KLM kunnen per sms berichten ontvangen over wijzigingen in vertrek- of aankomsttijden.

WIJZIGINGEN

Zakenreizigers die deelnemen aan het KLM Flying Dutchman-programma kunnen sinds kort via sms worden geïnformeerd over actuele vluchtgegevens. Vlieg je met de KLM en vertrek je vanaf Schiphol dan stuurt de KLM je vluchtgegevens en wijzigingen in vertrek- of aankomsttijden via een sms-bericht. Je geeft per geboekte vlucht aan of je een bericht wilt ontvangen. Je kunt ook meerdere vluchten tegelijk opgeven waarvan je op de hoogte wilt worden gehouden.

TIJDIG GEÏNFORMEERD

Informatie over de de vertrek- en aankomsttijd van de vlucht ontvang je vanaf een dag van tevoren. Bij vertragingen van tien minuten of langer ontvang je direct een sms-bericht. De KLM biedt de service in samenwerking met de KPN, Telfort, Ben, Libertel en Dutchtone aan. Flying Dutchman deelnemers met een mobiel abonnement bij een van deze providers kunnen gebruik maken van de sms dienst. Via de website van de KLM kun je je manager of jezelf opgeven voor de gratis service. Je leest hier ook hoe je deel kunt nemen aan het Flying Dutchman-programma.

Reageer op dit artikel