nieuws

Verwen je auto

Plannen en organiseren

Schiphol heeft er weer een nieuwe service bij. Terwijl jij een zakenpartner ophaalt, wegbrengt of moet vermaken, verwent Parkpits Drive-in Car Service jouw auto.

vEen zakenpartner naar het vliegveld brengen of ophalen, kan aardig wat tijd in beslag nemen. Soms moet je wel een uur wachten op de koffers van een zakenpartner. Sinds kort kan deze tijd voor je bolide nuttig besteed worden.

Mogelijkheden
Park Drive-in Car Services is nieuw op Schiphol. Terwijl jij je zakenpartner bijstaat houdt dit bedrijf zich bezig met jouw auto. Reparaties, het vervangen van ruiten, interieur- en exterieur reiniging, het inbouwen van nieuwe elektronica of andere cosmetische operaties, het kan allemaal.

Voor het laten verwennen van je auto hoef je vooraf geen afspraak te maken, dat is handig! Ook zijn er geen wachttijden en je krijgt tevens nog eens korting op het parkeertarief. Als je regelmatig op Schiphol moet zijn, kun je ook een abonnement nemen. Op die manier profiteer je ook nog eens van kortingen. Buiten dat maak je met een prachtig schone auto ook nog eens een goede indruk op een belangrijke zakenpartner.

Kijk voor meer informatie eens op www.schiphol.nl.

Reageer op dit artikel