nieuws

Verwen jezelf op Secretaressedag

Plannen en organiseren

Op 19 april is het weer secretaressedag. Een bloemetje van je manager is natuurlijk leuk maar je kunt er zelf ook een bijzondere dag van maken.

Op 19 april is het weer secretaressedag. Één keer per jaar een dag die om jou draait, dat mag je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Een bloemetje van je manager is leuk, maar je kunt er zelf ook een bijzondere dag van maken, bijvoorbeeld door één van de speciale evenementen te bezoeken.

NATIONALE SECRETARESSEDAG 2001

Voor de derde keer wordt het congres de Nationale Secretaressedag georganiseerd door het SMI. Je kunt zelf een programma opstellen uit een aanbod van praktijkgerichte workshops zoals ‘brain fitness’, zelfmanagement, en snellezen.

Het SMI organiseert tegelijkertijd Secretaresse Vak 2001. Hier kun je je laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends in je vakgebied: o.a. werving & selectie, kantoorfaciliteiten en opleidingen.
PLEZIER IN JE WERK!

Een ander evenement in het teken van secretaressedag is het secretaressecongres ‘Plezier in je werk!’ Op 18 en 19 april worden een congres en workshops gegeven waarin het thema ‘plezier in je werk’ centraal staat. Je leert persoonlijke en professionele vaardigheden die je werk nog leuker kunnen maken.

INFORMATIE
Het Nationale Secretaressedag en de vakbeurs worden georganiseerd door het Secretary Management Institute. Beide evenementen vinden plaats in het Golden Tulip Conference Hotel Koningshof in Veldhoven. Voor meer informatie:

  • Nationale Secretaressedag 2001: (040) 297 49 79
  • Secretaresse Vak 2001: (040) 297 27 39

‘Plezier in je werk’ wordt georganiseerd door De Kok Advies en Training, tel. (050) 527 17 90. Het evenement vindt plaats in het Familiehotel in Paterswolde in de provincie Groningen.

Reageer op dit artikel