nieuws

Waar gaat de reis naartoe?

Plannen en organiseren

Zoek je een bestemming voor een personeelsreis of een incentive? Wat denk je van een reis naar bruisend Barcelona, dynamisch Dublin, sprankelend Spa of inspirerend Istanbul?

Zoek je een bestemming  voor een personeelsreis of een incentive? Wat denk je van een reis naar bruisend Barcelona, dynamisch Dublin, sprankelend Spa of inspirerend Istanbul?

Het belonen of stimuleren van klanten of medewerkers door een reis in het vooruitzicht te stellen is een beproefde manier om de omzet te vergroten, de motivatie te verhogen of simpelweg de relatie te versterken. Maar waar vind je goede ideeën?

Pink Pineapple heeft veel ideeën over leuke bestemmingen en kan zo’n reis voor je organiseren, dichtbij huis, binnen Europa of op een ander continent. Zij organiseren de reis, zoeken bijzondere locaties en originele activiteiten. Ook over het communicatietraject geven zij advies en ondersteuning.

Op de site vind je voorbeelden van Barcelona, Dublin, Canada, Spa, Istanbul en Kaapstad.

Reageer op dit artikel