nieuws

Management Support Live: de foto’s

Plannen en organiseren

Populaire live-sessies

Wat opviel waren niet alleen de geanimeerde gesprekken tussen standhouders en bezoekers, maar ook de populaire live-sessies. De 14 live-sessies waren bedoeld als introductie: bezoekers konden gedurende een half uur aan actuele onderwerpen snuffelen. Vooral de sessies Praktische psychologie, Personal branding en Versterk je performance waren binnen enkele minuten vol en werden goed onthaald door de deelnemers.

Workshops
Ook de workshops deden het goed. In het futuristische Mediaplaza konden workshopdeelnemers terecht voor verdieping in workshops als Bewust mondeling communiceren, Het Nieuwe Werken juist op het secretariaat en Mij krijgen ze niet gek!

Stijlpolitie
De goedlachse Stijlpolitie wandelde over de beursvloer en gaf bezoekers praktisch advies over stijl, kleding en uitstraling. Meest geadviseerd? Fiona Koning: ‘Over het algemeen geldt: ben je licht van haar en huid, dan kun je beter een lichte kledingbasis dragen, ben je donker van jezelf dan kun je het beste ook een donkere kledingbasis dragen.’

Flighttour
Populair was ook de flighttour: onder leiding van piloot en stewardess maakten groepjes bezoekers een ‘rondvlucht’ en maakten ze in vogelvlucht kennis met elkaar en de exposanten.

Viplounge
In de Viplounge konden de vippers even uitblazen onder het genot van champagne en oesters.

Netwerkplein
Op het netwerkplein kon je terecht voor de bekendmaking van de Virtual Assistant van 2013, live cooking en de Taalquiz.

Virtuele Assistent 2013
Op het netwerkplein reikte Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny en Vera Bot, hoofdredacteur van Management Support Magazine de VA award 2013 uit. Winnares is Ineke Swart-den Boer. Naast Ineke waren ook Saskia Idema en Monique van der Schans genomineerd voor de award.
Meer informatie >

Reageer op dit artikel