nieuws

Doe je relaties een plezier

Plannen en organiseren

Aanleiding

De aanleiding voor een evenement kan van alles zijn. Denk aan de lancering van een nieuw product, het vieren van een jubileum, het presenteren van een bedrijfsplan, een debat of simpelweg werken aan de relatie met klanten of de medewerkers van het eigen bedrijf.

Theater
Neem in je opties eens een theaterarrangement mee. We voelden Joop van den Ende Theaterarrangementen en het Beatrix Theater aan de tand over de toegevoegde waarde hiervan.

Waarom blijven relatie-evenementen belangrijk?
“Een evenement kan de relatie op informele enorm versterken, of het nu om de eigen medewerkers gaat, klanten of relaties. Je kunt mensen ermee bedanken, motiveren of op een fijne manier een afscheid, jubileum of feest vieren.”

Hoe springen jullie erop in? Wat is jullie meerwaarde?
“We hebben meer dan twintig jaar ervaring in evenementen en uitjes organiseren die bij verschillende organisaties passen. We hechten veel waarde aan creativiteit, service, kwaliteit en gastvrijheid en letten op details. Wij zijn er om een evenement passend te maken.”

Waarom is juist een musical of theatershow een goed idee?
“Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie, prestatie en creativiteit. Dat zijn waarden die erg geschikt zijn om te delen met bijvoorbeeld relaties en collega’s. Er ontstaat altijd een ontspannen sfeer tijdens een voorstelling. De zintuigen van de genodigden worden geprikkeld en daardoor staan ze open voor de boodschap die een organisatie wil overdragen, ook als deze serieus is.”

Grijp nu je kans!
Zelf ook eens ervaren wat een theaterarrangement kan betekenen voor jou en je relaties? Dan is dit je kans: geef je op voor een avondje uit en beleef de musical Jersey Boys, samen met je collega-secretaresse! De datum is donderdag 13 maart. Schrijf je snel in, want vol = vol.

Naar het inschrijfformulier >

Ook interessant
Checklist 6 tips voor goed relatiemanagement
10 fabels over netwerken
10 tips voor warmte en persoonlijke aandacht op de werkvloer

Reageer op dit artikel