nieuws

Relatie-avond Jersey Boys succes

Plannen en organiseren

Op donderdag 13 maart organiseerden het Beatrix Theater en Joop van den Ende Theaterproducties in samenwerking met Management Support een relatie-avond. Ruim veertig secretaressen werden getrakteerd op een avond uit. Hoogtepunt van de avond was natuurlijk de musical Jersey Boys, een swingende productie over het ontstaan van de bekende band The Four Seasons met frontman […]

Op donderdag 13 maart organiseerden het Beatrix Theater en Joop van den Ende Theaterproducties in samenwerking met Management Support een relatie-avond. Ruim veertig secretaressen werden getrakteerd op een avond uit.

Hoogtepunt van de avond was natuurlijk de musical Jersey Boys, een swingende productie over het ontstaan van de bekende band The Four Seasons met frontman Frankie Valli (bijzonder mooie rol en stem van Tim Driesen) en enfant terrible en zelf verklaard ‘ontdekker’ Tommy DeVito (grandioze rol van René van Kooten). Het betekende een avond bomvol tijdloze hits als Sherry, Beggin’ en Can’t take my eyes off you.

Maar ook daarvoor en daarna was het genieten. Van een welkomstcocktail in aparte ontvangstruimte, bedrijfspresentatie over de komende musicalproducties en een rondleiding langs de kunstwerken aan de muren van het theater, tot aan het pauzeprogramma, dj ná de voorstelling en niet te vergeten: de back stage rondleiding! Bekijk hieronder de reacties én de foto-impressie.

Reacties

Esmeralda Bernard, VNG:

“Ik heb samen met mijn collega niet alleen een superleuke avond gehad, maar het heeft mij ook geïnspireerd om eens op een heel andere en creatieve manier iets te organiseren. Het past goed bij ‘omdenken’, waar ik zelf erg voor open sta.”

Marlies Meyer, Akzo Nobel:

“Fantastische avond bij Jersey Boys. Wat een bijzonder event was het zeg, ook de back stage toer maakte veel indruk. Ik had de musical ook al een keertje in Londen gezien… ik wil weer!”

Karen ten Wolde, KPMG:

“Het was erg leuk om te netwerken met andere secretaresses, de zalen en mogelijkheden van het Beatrix theater te ontdekken, de musical te zien (geweldig!) en ook de back stage tour na afloop was leuk en interessant! Een avond om nooit te vergeten.”

Gerry Rigter, PostNL:

“Perfect georganiseerde avond. Wij voelden ons echte VIP’s, het was perfect geregeld en super georganiseerd. We hebben nu een goed beeld van de mogelijkheden in het Beatrixtheater en van Stage Entertainment, wellicht kunnen we in de toekomst nog een keer “zaken” doen. De musical Jersey Boys was in een woord GEWELDIG. We willen jullie en de andere partijen graag bedanken voor deze TOP-avond!”

Reageer op dit artikel