nieuws

Genomineerden Managementboek van het Jaar

Plannen en organiseren

Vijf boeken zijn genomineerd voor het Managementboek van het Jaar 2015. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalig managementboek. De jury maakt de winnaar bekend op 23 april 2015, tijdens het Managementboekengala in de Rode Hoed (Amsterdam). Genomineerden Managementboek van het Jaar De vijf genomineerden zijn: – De ontdekking van de toekomst door Wim de […]

Vijf boeken zijn genomineerd voor het Managementboek van het Jaar 2015. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalig managementboek. De jury maakt de winnaar bekend op 23 april 2015, tijdens het Managementboekengala in de Rode Hoed (Amsterdam).

Genomineerden Managementboek van het Jaar

De vijf genomineerden zijn:

– De ontdekking van de toekomst door Wim de Ridder
– Onderweg door Leike van Oss, Jaap van ’t Hek
– Nieuwe business modellen door Jan Jonker
– Wij zijn big data door Sander Klous, Nart Wielaard
– Omnichannel in retail door Gino van Ossel.

Eerdere winnaars

De verkiezing van het Managementboek van het Jaar en het Managementboekengala zijn initiatieven van online boekhandel Managementboek.nl. De prijs wordt sinds 2003 jaarlijks toegekend. Eerdere winnaars zijn onder anderen Joep Schrijvers met zijn bestseller Hoe word ik een rat, Jeroen Smit met Het drama Ahold, Mathieu Weggeman met Leidinggeven aan professionals? Niet doen!, Veranderdiagnose met Rob van Es, Connect! van Menno Lanting en Leren samenwerken tussen organisaties met Edwin Kaats en Wilfrid Opheij. In 2014 werd Zakendoen in de nieuwe economie van Marga Hoek bekroond.

Reageer op dit artikel