nieuws

‘Ik moest direct aan jou denken’

Plannen en organiseren

‘Ik moest direct aan jou denken’

‘Ik moest direct aan jou denken’

De masterclass over evenementen ontstond in 2012 op Nyenrode Business Universiteit. Erik Peekel (oprichter van Aaaaha! the Actor Factory) selecteerde een aantal organisatoren. Zij deelden praktische tips met elkaar. Hoe kun je ervoor zorgen dat genodigden uitzien naar je evenement en er nog lang over napraten? Eén van de tips was om geen e-mail uitnodigingen te versturen vanaf een info@ adres. In plaats daarvan moet je elke collega zijn eigen contacten uit laten nodigen. Je kunt bijvoorbeeld elke collega tien plaatsen geven om te vullen. Zij bellen hun relaties met de boodschap “ik heb tien plaatsen en ik moest direct aan jou denken”. Als genodigde krijg je dan het gevoel dat je komst op prijs wordt gesteld.

Praktische tips

In een prikkelende sessie worden veel concrete tips op een rij gezet. De masterclass behandelt het evenement, het uitnodigingstraject en het natraject. Hoe kun je je deelnemers prikkelen, activeren en betrokken houden? De tips uit de voorgaande masterclasses zijn inmiddels gebundeld in het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen – Hoe organiseer je dat?’

Meld je aan

De Workshopdagen vinden plaats op 12, 13 en 14 april in Utrecht. Meld je nu aan!

Reageer op dit artikel