nieuws

Doe mee aan de Nationale MeewerkWeek

Plannen en organiseren

Doet jouw bedrijf al mee aan de Nationale MeewerkWeek? Deze week vindt plaats van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november. CEO’s, directies en managers gaan in deze week minimaal twee uur aan de slag op hun eigen werkvloer, naar de basis van de organisatie.

Doe mee aan de Nationale MeewerkWeek

Het initiatief past in de trend om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ook levert meewerken in de primaire processen directie en management nieuwe inzichten op.

Hogere productiviteit

Deelnemen aan de 1e Nationale MeewerkWeek kan ondernemingen veel opleveren. Op de eerste plaats meer inzicht in de primaire processen van het bedrijf. Beleidsbepalers ervaren de interne efficiency met eigen ogen en krijgen meer mee van de cultuur op de werkvloer. Ook levert het goodwill op bij productiepersoneel. Die betrokkenheid draagt bij aan een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Daarmee past deelname aan de week goed in het MVO-beleid van veel ondernemers. De week is een initiatief van schoonmaakorganisatie CSU die al tien jaar lang een vergelijkbaar initiatief voor de kantoormedewerkers organiseert.

Meedoen aan Nationale MeewerkWeek

Organisaties die meedoen kunnen rekenen op professionele ondersteuning, zoals een website, persberichten en interne promotie. Ook ontvangen zij na afloop een certificaat van deelname. Bij vragen of aanmelden neem contact op met het landelijke secretariaat: tel.0413 285 278. Of ga naar: www.nationalemeewerkweek.nl.

Reageer op dit artikel