nieuws

De juiste snaar bij Level Eleven

Plannen en organiseren

Wat een belevenis: dinsdag 4 juli in de ochtend was er de tweede Management Support locatietour, dit keer bij Regardz, in hun Level Eleven vlakbij Amsterdam Centraal.

De juiste snaar bij Level Eleven

Zo’n 60 directiesecretaresses, managementassistenten en officemanagers verzamelden zich op de bovenste verdieping van Regardz (hence the name Level Eleven) en ze hadden daar uitzicht over een zonovergoten Amsterdam.

Thema: hospitality

Gedurende de ochtend spatte het thema Hospitality ervan af. Directeur Luc van Bussel sprak uitgebreid over hospitality en wat dit voor hem betekent. Hij schreef eerder al het boek Gastgevers in geluk en lichtte in zijn lezing de 7 stappen op persoonlijke wijze toe. Hij deed dit met verwijzingen naar zijn kinderen, namelijk hoe kom je als puberzoon tot je eerste zoen, en dat maakte het bijzonder creatief en persoonlijk.

De juiste snaar

Daarna kwam ‘Amsterjan’ ten tonele die met zijn gitaar de juiste snaar raakte en enkele Amsterdamse liedjes ten gehore bracht. De ochtend werd afgesloten met een lunch.

Succesvolle ochtend en positieve reacties

We kijken terug op een succesvolle ochtend. Van de deelnemers kregen we positieve reacties:

“Een fantastische bijeenkomst en bij deze nogmaals mijn complimenten: locatie, communicatie én programma waren uitstekend. Dank daarvoor!”
“Erg leuk programma op een mooie locatie. Regardz maakt echt waar waar ze voor staan. (Ik heb ervaring met hun andere locaties: altijd top.)”
“Goed initiatief!”
“Locatie fantastisch, verzorging zeer uitgebreid, leuke ontvangst. Ik voel me welkom.”
“Het was een inspirerende ochtend.”
“Nogmaals dank, vond het echt een boeiende bijeenkomst. Wat een energie en goed verhaal! En dat op die locatie, heel gaaf.”
“Mooie positieve belevenis. Het smaakt naar meer. Geweldig!”
“Goed georganiseerd op toplocatie.”
“Prima organisatie. Complimenten aan medewerkers Management Support.
“Wat een geweldige ochtend. Blij verrast! Superfijn dat ik aanwezig mocht zijn. Ga zeker gebruikmaken van de geleerde tools.”
“Leuke en inspirerende ochtend gehad.”

Nieuwe locatietours in de planning

Wil jij er ook een keer bij zijn? Dat kan! Nieuwe locatietours worden ingepland.

 

Reageer op dit artikel