nieuws

Top 5 best gelezen berichten van de maand

Plannen en organiseren

Van communicatiefouten tot de top bereiken; deze berichten zijn door jullie de afgelopen maand juli het meest gelezen. Gemist door de vakantie? Lees de populairste items alsnog! Een top 5.

Top 5 best gelezen berichten van de maand

1. De 9 meest voorkomende communicatiefouten

Vergaderingen, de e-mails die voortdurend binnenkomen, social media, pratende collega’s… De hoeveelheid communicatie op de werkvloer maakt het lastig om doelgericht te communiceren. En dus gaat het soms mis. Een lijstje met 9 veelgemaakte communicatiefouten.

2. Hoe kritisch ben jij op de werkvloer? Doe de test

Op het werk kun je op verschillende manieren ‘volgen’. Ben je iemand die braaf doet wat je opgedragen wordt of ga je snoeihard tegen de stroom in? Doe de test en ontdek het zelf!

3. Projecten succesvol afronden: tips en trucs

Je krijgt als projectassistent de opdracht om de boel in beweging te zetten en de dingen linksom of rechtsom voor elkaar te krijgen. Je taken lijken wel op die van een projectmanager, alleen staat die functie niet op je kaartje. Hoe slaag je er toch in om je projecten succesvol af te ronden?

4. Zo bereiken vrouwen de top

Vrouwen hebben vaak net zoveel talenten en ambities als mannen. Toch gaan veel topfuncties aan onze neus voorbij. Wat belemmert ons? En wat kunnen we doen om die mooie kansen wél te pakken?

5. 7 grappige kantoorfilmpjes die je niet mag missen

Je productiviteit daalt als je geen pauze neemt, zo blijkt regelmatig uit onderzoeken. Prima excuus dus om tussen het werk door naar een leuk filmpje te kijken. De redactie van Management Support verzamelde 7 grappige kantoorfilmpjes die je niet mag missen.

 

Reageer op dit artikel