nieuws

Creatieve eventprogrammering: do’s en don’ts

Plannen en organiseren

Ga je een eventconcept bedenken? Trainer en organisator Lenny Klaassen vertelt in deze video de belangrijkste do’s en don’ts.

Creatieve eventprogrammering: do’s en don’ts

Yes, je mag een evenement organiseren! Maar waar begin je? Er komt veel op je af zeker als je het hele concept kunt vormgeven. Voor een creatief concept heb je tijd nodig: neem de tijd en begin op tijd. En denk aan a little help from your friends. Ofwel: betrek je collega’s. Ook als zij niet in het projectteam zitten, kunnen ze wel bijdragen in een korte brainstorm. Zie het als ‘denktank’.

Eventorganizer Lenny Klaassen geeft 3 do’s en don’ts in deze video.

Video: creatieve eventprogrammering; do’s en don’ts

Zelf aan de slag

Lenny Klaassen geeft de splinternieuwe training Creatief eventmanagement. Ze gaat in op het creatieve proces en op manieren om tot een creatief concept te komen. In de training Evenementen organiseren komen vooral de organisatorische aspecten aan bod en krijg je praktische handvatten.

Reageer op dit artikel