nieuws

Evenement organiseren? Dit zijn de vijf ingrediënten voor een creatief concept

Plannen en organiseren

Organiseer jij een evenement? Trainer en organisator Lenny Klaassen vertelt in deze video welke vijf ingrediënten een nieuw, creatief eventconcept moet bevatten.

Evenement organiseren? Dit zijn de vijf ingrediënten voor een creatief concept

Personeelsfeest, congres of relatiebijeenkomst? Zorg dan voor een concept dat staat als een huis. Ingrediënt 1 is: zorg voor een rode draad in je concept. Van titel tot thema en van save the date tot de uitnodiging. Verwerk de rode draad in culinaire invulling en aankleding van de locatie. Door alles van A tot Z af te stemmen ontstaat een logisch geheel. Dit maakt de beleving betekenisvol en krachtig.

Beluister en bekijk alle vijf ingrediënten in de video!

Video: vijf ingrediënten voor een creatief eventconcept

Zelf aan de slag

Lenny Klaassen geeft de splinternieuwe training Creatief eventmanagement. Ze gaat in op het creatieve proces en op manieren om tot een creatief concept te komen. In de training Evenementen organiseren komen vooral de organisatorische aspecten aan bod en krijg je praktische handvatten.

Reageer op dit artikel