nieuws

Inspiratie en verbinding tijdens de Inspiration Tour

Plannen en organiseren

Op 2 oktober organiseerde UP Events in samenwerking met Management Support de Inspirationtour. Na binnenkomst met een muffin, koffie, thee en een rijkelijk gevulde goodiebag begon de presentatie van directeur Daniël Mulder. Het thema van de presentatie was Inspireren & Verbinden, hoe doe je dat?

Inspiratie en verbinding tijdens de Inspiration Tour

Tip: zorg voor flow

Je hebt vast wel eens een uitje gehad waarbij je op één dag op verschillende locaties komt. Dé tip van Daniël Mulder: “Zorg ervoor dat een event zoveel mogelijk op dezelfde locatie kan plaatsvinden. Op deze manier zit er een continue flow in de hele dag en dat versterkt de beleving.”

Escape challenge

Inspireren en verbinden is tijdens de Inspirationtour zeker gelukt. Na de presentatie heeft de groep het uitdagende Escape Challenge Morte Frio gespeeld met als thema ‘verbinden’. Hierna zijn de deelnemers rondgeleid over het terrein waar alle binnen- & buitenlocaties en activiteiten werden toegelicht. Na de rondleiding was het tijd voor een lokale boerenlunch om vervolgens af te sluiten met een workshop hoofdboetseren.

UP Events

UP Events is een evenementenorganisatie met een eigen locatie aan de rand van Amsterdam West, gelegen in de Tuinen van West. Bij UP Events kan je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht met 2-1.000 personen voor een compleet programma. Vergaderen, teambuilding activiteiten, eten & drinken en zelfs bedrijfsfeesten/festivals zijn mogelijk.

Inspiration tour UP Events 1

Reageer op dit artikel