nieuws

Dit was het Management Support Event 2019: ‘Inspirerend en praktisch’

Plannen en organiseren

Dit was het Management Support Event 2019: ‘Inspirerend en praktisch’
Keynote van Diana Russo. Foto: Hans Keuzekamp

Wat vonden de bezoekers van het Management Support Event in de Jaarbeurs? Lees over hun ervaringen en bekijk onze foto’s en aftermovie.

Ruim 650 managementondersteuners bezochten op 14 november het Management Support Event in de Utrechtse Jaarbeurs.

Met ‘wendbaar ondersteunen’ als thema kregen de bezoekers antwoorden op vragen als: hoe houd je, in tijden van verandering en onzekerheid, de goede richting aan? Op welke manier blijf je van waarde voor jouw organisatie? Welke kansen liggen er om als agile assistant een voorloper te zijn op dit gebied?

brenda zwart management support event 2019

Coach en trainer Brenda Zwart. Foto: Herbert Wiggerman

Programmamix

Het programma bestond uit vier onderdelen waar bezoekers hun eigen mix mee konden samenstellen. Naast het congres met drie keynotes waren er twaalf workshops en zeven kennissessies om uit te kiezen. Op het kennisplein presenteerden ruim dertig partners zich met hun producten en diensten aan de gasten.

Lees ook: Trends in events: maatwerk, storytelling en het festivalmodel

Wat vonden de bezoekers van het event en de specifieke programmaonderdelen? Een greep uit de positieve reacties die in de evaluatieformulieren naar voren kwamen:

“Fijne spreekster, haar sessie vond ik interessant, inspirerend en met een (praktische) vertaalslag naar eigen werk en organisatie”, over de keynote van hr- en organisatie-innovator Diana Russo.

“Enorm leuk zo’n duopresentatie met een assistent op het podium die iets van haar werk laat zien”, over de keynote van coach en trainer Brenda Zwart en officemanager Judith van Diemen.

“Een leerzame, leuke presentatie, stof tot nadenken met humor gebracht”, over de keynote van economisch psycholoog en trainer Jocelyn Rebbens.

bezoekers management support event 2019

Foto: Herbert Wiggerman

Workshops

En wat hadden de bezoekers over de workshops te zeggen?

“Goede, heldere en duidelijke presentatie met handvaten waar je mee aan de slag kunt”, zei een deelnemer aan de workshop ‘Sparringpartner, til jezelf naar een hoger niveau’ van coach en adviseur Gunilla Blijsie.

Ook een deelnemer aan de workshop ‘Agile en Scrum door de ogen van de secretaresse’ was blij met de praktische insteek: “Veel goede tools besproken, gaf mij veel energie. Ga er dan ook direct mee aan de slag.”

“Het was meer dan ik had verwacht. Ben met het geleerde op maandag direct op mijn werk aan de gang gegaan”, zei iemand over de workshop ‘Werken in een flow met Kanban’, die zij zelfs met een 10 beoordeelde.

workshop management support event 2019

Workshop ‘Sparringpartner, til jezelf naar een hoger niveau’. Foto: Hans Keuzekamp

Aftermovie

Kortom: “Het was een waardevolle dag. Inspirerend en met praktische informatie om mee te nemen naar de werkvloer”, aldus een tevreden bezoeker, die het Management Support Event 2019 met een 8 beoordeelt.

“Erg leuk event. Zeker voor herhaling vatbaar en doorgegeven aan mijn collega-MA’s, zegt iemand die een 9 geeft.

Zelfs een 9 betekent natuurlijk dat er ook nog ruimte voor verbetering is. De tips die de bezoekers daarvoor hebben gegeven nemen we mee om volgend jaar een nóg sterker event te organiseren.

Hopelijk tot volgend jaar, en geniet in de tussentijd nog even van deze aftermovie!

 

Reageer op dit artikel