opleiding

Plannen en organiseren

POWER lean op het secretariaat

Doen wat er écht toe doet. Dat is de essentie van lean werken. Wat je doet, zó doen dat het voor je klanten van toegevoegde waarde is. En daarmee bedoelen we de klant in de meest brede zin van het woord. Want ook managers, afdelingen en projectteams kunnen jouw klant zijn. Lean gaat om de ideale combinatie tussen kwaliteit én snelheid. Hoe je dat aanpakt en invult, leer je in deze ééndaagse training. Met veel afwisseling, tips en tricks leg je de basis voor een mindset én een secretariaat waar lean het uitgangspunt is.

POWER lean op het secretariaat

Leer in één dag:

  • De 7 eigenschappen van effectief en lean (samen)werken
  • De juiste keuzes maken, prioriteiten stellen en je grenzen afbakenen
  • Lean communiceren: proactief, effectief en assertief
  • Het optimale resultaat behalen
  • Verspillingen elimineren
  • Je werkplek en processen lean organiseren

Meer informatie en/of aanmelden

 

Reageer op dit artikel