opleiding

Plannen en organiseren

Masterclass Succesvolle vernieuwing van het secretariaat

Bij verandering als blijvende factor, is operationele en inhoudelijke ondersteuning van afdelingen of managers essentieel om bedrijfsprocessen te blijven beheersen. Die kernrol van de secretaresse verandert nooit. Maar inhoudelijk verandert er veel en groeit het secretariaat mee met de veranderende businessprocessen. Wil jij een actieve rol vervullen bij de herontwikkeling van het secretariaat én bij een succesvolle implementatie? Volg dan deze masterclass.

Je gaat in deze masterclass vanuit jouw eigen visie een organisatorische blauwdruk opzetten voor vernieuwing van het secretariaat en krijgt de handvatten om collega’s en je manager te motiveren en mee te krijgen in deze verandering.

Masterclass Succesvolle vernieuwing van het secretariaat

 

Wat leer je?

• Waarom veranderen van de afdeling secretariaat essentieel is
• Visie ontwikkelen over vernieuwing van het secretariaat
• Welke factoren het succes bepalen van de vernieuwing van secretariaatsafdeling
• Hoe je de – vaak vanuit een bedrijfskundige setting ingestoken – aanpak kunt beïnvloeden
• Hoe je collega’s kunt motiveren om de verandering positief in te gaan
• Hoe je de verandering werkelijk kunt laten slagen

Meer informatie en aanmelden

Brochure aanvragen

 

Reageer op dit artikel