nieuws

Discreet chatten

Persoonlijke ontwikkeling

De werkgelegenheid groeit alweer zes kwartalen achter elkaar. Veruit de meeste banen kwamen vrij in de zakelijke dienstverlening. Misschien begint het bij jou te kriebelen en is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Je gaat dat nog niet aan de grote klok hangen natuurlijk. Eerst solliciteren…. maar wel in de tijd van de baas!

De werkgelegenheid groeit alweer zes kwartalen achter elkaar. Veruit de meeste banen kwamen vrij in de zakelijke dienstverlening. Misschien begint het bij jou te kriebelen en is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Solliciteren is dan de enige mogelijkheid, tijdens kantooruren natuurlijk!

Het Amsterdamse werving- en selectiebureau NewPeople heeft een chatknop op haar website gezet waarmee mogelijke kandidaten zich laagdrempelig en snel kunnen laten informeren over openstaande vacatures, zonder dat collega’s of baas iets doorhebben. Het bureau constateert dat er tijdens kantooruren steeds vaker over vacatures wordt gechat en wijst dit toe aan de discretie van het chatten. NewPeople verwacht dan ook dat de chat dit jaar een belangrijke trend gaat worden in de werving en selectie.

Reageer op dit artikel