nieuws

Lifehacking… wat is dat nou weer?

Persoonlijke ontwikkeling

Lifehacking… wat is dat nou weer? Volgens Wikipedia komt de term van ‘hacken’, manieren van computerprogrammeurs om zich het ict-leventje makkelijker te maken. Er zijn echter ook veel non ict-manieren om je eigen non ict-leven makkelijker en leuker te maken.

Lifehacking… wat is dat nou weer? Volgens Wikipedia komt de term van ‘hacken’, manieren van computerprogrammeurs om zich het ict-leventje makkelijker te maken. Er zijn echter ook veel non ict-manieren om je eigen non ict-leven makkelijker en leuker te maken.

Hoe kun je lifehacking toepassen?
Door jezelf en je tijd beter te organiseren, je bureau of huis op te ruimen, te helpen met fitter worden of af te vallen. Legio toepassingen dus.

Lifehacking is een relatief nieuw begrip. Er is in Nederland weinig over te vinden, je komt wél verder via www.loopbaan.nl > Werk & Leef > Lifehacking.

Reageer op dit artikel