nieuws

Nooit meer een verjaardag vergeten

Persoonlijke ontwikkeling

Verjaardag vergeten! Ben je slecht in het onthouden van verjaardagen van je collega’s, je manager, vrienden en familie? Maak dan gebruik van een elektronische verjaardagskalender die je per e-mail of op je mobiel waarschuwt als er iemand jarig is.

Verjaardag vergeten! Ben je slecht in het onthouden van verjaardagen van je collega’s, je manager, vrienden en familie? Maak dan gebruik van een elektronische verjaardagskalender die je per e-mail of op je mobiel waarschuwt als er iemand jarig is.

Op de site www.verjaardagskalender.org kun je de verjaardagen invoeren die je niet wilt vergeten. Per e-mail of mobiele telefoon krijg je dan op de datum zelf of de dag ervoor een waarschuwing. Je kunt aangeven of je zo’n waarschuwing jaarlijks of eenmalig wilt ontvangen. Je moet je eerst registreren.

Reageer op dit artikel