nieuws

Slap handje of hard knijpen?

Persoonlijke ontwikkeling

Heb jij er enig idee van hoe jouw handdruk is? Slap, krachtig, sympathiek, afhoudend? De handdruk is als eerste kennismaking heel belangrijk. Vaak beoordelen mensen je op de manier waarop je een hand geeft. Vraag hoe anderen jouw handdruk ervaren of doe de handentest.

Een slappe hand geven wil niet altijd zeggen dat je ook met een slappeling te maken hebt. Ook hoeft iemand die te hard knijpt niet altijd een flink karakter te hebben. Veel mensen zijn zich niet van bewust van de manier waarop zij handen geven. Het is daarom verstandig eens aan je collega’s of vrienden te vragen hoe ze jouw manier van handen geven ervaren. Als je weet hoe je het doet, kun je er misschien iets aan veranderen.
Wil je meer weten over handen geven en andere vormen van lichaamstaal, kijk dan op de site van Lichaamstaal.nl. Daar kun je ook de handentest doen. http://www.lichaamstaal.com/lichaamstaal.html?luister.html

 

Reageer op dit artikel