nieuws

Slijmen maakt indruk

Persoonlijke ontwikkeling

Hogerop komen in je carrière? Een potje slijmen bij de manager helpt blijkt uit onderzoek.

Hogerop komen in je carrière? Een potje slijmen bij de manager helpt blijkt uit onderzoek.

POSITIEF BEELD

Uit onderzoek van Roos Vonk, hoogleraar psychologie aan de Katholieke Universiteit Brabant, blijkt dat mensen die gepaaid worden de slijmerds positiever beoordelen dan mensen die hen niet complimenteren. Roos Vonk onderzocht hoe mensen zich een indruk vormen van anderen, en hoe mensen de indruk die anderen van hen hebben, trachten te beïnvloeden. De conclusie is opmerkelijk omdat slijmen in de regel niet als een positieve eigenschap wordt gezien.

Surf voor een online cursus slijmen naar http://www3.loi.nl/loveboss I Love my Boss.

Reageer op dit artikel