nieuws

Test je vaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je weten of je cijfermatig inzicht hebt of een talenknobbel? Of je inzicht hebt in het oplossen van problemen? Hoe je woordkennis van het Nederlands is? Op de site van Start kun je daarover een aantal testen vinden en ook een paar over beroepskeuze en loopbaan.

Wil je weten of je cijfermatig inzicht hebt of een talenknobbel? Of je inzicht hebt in het oplossen van problemen? Hoe je woordkennis van het Nederlands is? Op de site van Start kun je daarover een aantal testen vinden en ook een paar over beroepskeuze en loopbaan.

Er staan veertien testen op de site, verdeeld in vaardigheidstesten, oriënterende testen en ‘fleks’testen. Tot de vaardigheidstesten behoort een kennistest, een test op je logisch denkvermogen, probleemoplossend denken en woordkennis. De oriënterende testen zijn een beroepskeuzetest en een loopbaan- en oriëntatietest. Bij de ‘fleks’testen kun je te weten komen hoe jij handelt in verschillende situaties.
Kijk op www.start.nl.

Reageer op dit artikel