nieuws

Valentijnsdrukte op kaartensites

Persoonlijke ontwikkeling

Heel Nederland verstuurt gratis Valentijn e-cards. De meeste kaartensites kunnen de drukte niet aan.

Heel Nederland verstuurt gratis Valentijn e-cards. De meeste kaartensites kunnen de drukte niet aan.

Wenskaartenproducent Hallmark kan de verzoeken om e-cards te versturen nauwelijks afhandelen. De speciale Hallmark-valentijnsite Jij ook van mij is niet meer te bereiken. Gelukkig kun je via ManagementSupport nog wel je Valentijnskaarten versturen. (Kies voor bewegende kaarten > Valentijn).

DRUK DRUK DRUK

Veel andere aan Valentijn gerelateerde sites lijken ook te bezwijken onder de enorme toestroom. Zo is Kaartenhuis nog wel te bereiken, maar een Valentijnskaartje versturen nauwelijks mogelijk.

Op Mijn Valentijn wordt ook het geduld van de bezoeker op de proef gesteld. De site werkt met een wachtrij, variërend van 20 tot ruim 300 wachtenden. Mijn Valentijn meldt rond 10.30 uur vanochtend bijna 10.000 kaartjes te hebben verstuurd.

Op Valentijnsplein is een kaartje versturen naar je geliefde nog enigszins te doen. De site, zoals vele Valentijn-sites, meet vandaag het meest aantal pageviews ooit. Om 11.00 uur vanochtend waren al 17.944 pagina’s bekeken.

Reageer op dit artikel