nieuws

Word jij de beste secretaresse van 2003?

Persoonlijke ontwikkeling

De nieuwe Secretaressetest staat online! Ben jij de beste secretaresse? Dan win jij de ManagementSupport AWARD 2003 plus een reis naar Barcelona!

De nieuwe Secretaressetest staat online! Doe ‘m snel, en wie weet, ben jij de beste secretaresse. Dan win jij de ManagementSupport AWARD 2003 en een reis naar Barcelona!

MANAGEMENTSUPPORT AWARD 2003

Met de ManagementSupport Secretaressetest test je je vakkennis met betrekking tot het secretaressevak. Er worden vragen gesteld over taal, secretaressevaardigheden, accuratesse, algemeen inzicht en management en organisatiekennis. Wanneer je meer dan 115 punten haalt, word je uitgenodigd deel te nemen aan de tweede ronde voor de ManagementSupport AWARD.

TWEEDE EN DERDE RONDE

In deze ronde werk je twee opdrachten uit: het schrijven van een brief waarin je een verzoek doet aan de hoogste baas van het bedrijf en het begeleiden van een project waarbij de deelnemers over grote afstand werken. Een deskundige jury beoordeelt de uitwerkingen en de beste 25 gaan door naar de laatste ronde waarin zij twee cases uitwerken.

PRIJZEN

De ManagementSupport AWARD wordt op 6 november tijdens het ManagementSupport Event in de Jaarbeurs te Utrecht uitgereikt. De winnares wint naast de AWARD ook een vliegreis naar Barcelona, aangeboden door ATP online. De tweede en derde prijs zijn respectievelijk een ‘Aqua top tot teen’ dag voor twee personen in het Scandic Hotel Sanadome Nijmegen en een Pluim, twv €e 150,-, aangeboden door Pluimen bv.

Surf snel naar de ManagementSupport Secretaressetest 2003. Tot 1 juli kun je meedingen naar de ManagementSupport AWARD 2003!

Reageer op dit artikel