nieuws

Tijd voor een training?

Persoonlijke ontwikkeling

TRAIN JEZELF

Ook dit jaar kun je weer terecht bij ManagementSupport om je vaardigheden aan te scherpen. Of het nou om praktische regelzaken zoals brieven schrijven gaat, of om het verbeteren van je persoonlijke vaardigheden zoals je geheugen trainen, de ManagementSupport trainingen zijn er in alle soorten en maten. Een greep uit het aanbod:

  • Effectiever werken met de iPad
  • Organiseren van evenementen
  • Notuleren met je laptop
  • Versterk je Performance
  • Officemanager
  • Effectief assertief
  • Managementassistent
  • POWERsecretaresse digitaal

Kijk in Zakendoen > ‘Training en opleiding’ voor een overzicht van alle trainingen voor dit jaar, of vraag de uitgebreide brochure ManagementSupport Trainingen 2014 aan.

Abonnees van Management Support Magazine ontvangen 10% korting op de Management Support trainingen. Wil je een proefnummer van het grootste secretaressetijdschrift van Nederland omtvangen, klik dan hier

Reageer op dit artikel