nieuws

Secretaresse van het jaar 2014: Kelly van Keijzerswaard

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Manpower, Experis, Kia en Schoevers is op 17 april, Secretaresseag, de Secretaresse van het Jaar gekozen: Kelly van Keijzerswaard. Thema dit jaar was ‘Fit for Tomorrow’: hoe maakt en houdt een secretaresse de ‘fit’ met haar werk en haar manager? Keuze In de aanloop naar Secretaressedag heeft de jury uit de aanmeldingen drie secretaresses gekozen: Irina den Ouden (Numac Group, Venray), Anna Vonk (Capgemini Consulting, Utrecht) en Kelly van […]

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Manpower, Experis, Kia en Schoevers is op 17 april, Secretaresseag, de Secretaresse van het Jaar gekozen: Kelly van Keijzerswaard. Thema dit jaar was ‘Fit for Tomorrow’: hoe maakt en houdt een secretaresse de ‘fit’ met haar werk en haar manager?

Keuze

In de aanloop naar Secretaressedag heeft de jury uit de aanmeldingen drie secretaresses gekozen: Irina den Ouden (Numac Group, Venray), Anna Vonk (Capgemini Consulting, Utrecht) en Kelly van Keijzerswaard (Microsoft, Amsterdam).
Van tevoren hebben deze vakvrouwen campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen te winnen. Tijdens de finale, in het Kia Experience Center in Breukelen, hielden zij alledrie een laatste vlammende pitch om het aanwezige publiek – grotendeels bestaande uit collega secretaresses – te overtuigen dat zij de titel ‘Secretaresse van het jaar 2014’ verdienen.
Na een stemronde onder het publiek en een ‘pittig’ juryberaad kwam Kelly Keijzerswaard als winnaar uit de bus. Volgens de jury toonde zij veel enthousiasme en liet ze zien het nieuwe werken te hebben omarmd. Ook weet ze optimaal gebruik te maken van de technologische mogelijkheden zonder het persoonlijke contact te verliezen. Ze laat zien hoe het vak van secretaresse verandert en dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen.
Bekijk ook de uitgebreide fotoreportage.

Fit for tomorrow

De winnares liet zien helemaal klaar voor de toekomst te zijn, omdat Kelly binnen Microsoft optimaal gebruikmaakt van de technologische mogelijkheden om zo haar werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Om nog beter voorbereid te zijn op de veranderingen in het vak gaat Keijzerswaard onder meer naar huis met een opleidingstegoed van 3.000 euro, te besteden bij Schoevers. Ook krijgt zij een jaar lang een Kia Picanto tot haar beschikking, waarvan ze de sleutel overhandigd kreeg door Jane Booij, executive assistant bij Kia Motors én Secretaresse van het Jaar 2009.
“Als Secretaresse van het jaar hoop ik een goede ambassadrice voor dit prachtige vak te kunnen zijn. Managementassistents hoeven niet bang te zijn voor de technologie”, zegt Keijzerswaard. “Technologische ontwikkelingen maken het vak alleen maar interessanter, het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.” Kelly heeft bij Schoevers de opleiding managementassistant gevolgd. “Met de mooie prijs van Schoevers zou ik graag de Secretary Next leergang gaan volgen.”

SvhJ 2013
SvhJ 2012
SvhJ 2011
SvhJ 2010

Reageer op dit artikel