nieuws

Secretaresse in de zorg

Persoonlijke ontwikkeling

Als secretaresse in de zorg staat in jouw werk de interactie tussen mensen centraal. Je hebt dagelijks te maken met patiënten, collega’s en leveranciers. Dit vraagt veel van je communicatieve vaardigheden, taalkennis en secretariële vaardigheden. Wil jij jouw kennis op dit gebied updaten? Dan is er op 16 april het Hét Afdelings- en Medisch Secretaressecongres. […]

Als secretaresse in de zorg staat in jouw werk de interactie tussen mensen centraal. Je hebt dagelijks te maken met patiënten, collega’s en leveranciers. Dit vraagt veel van je communicatieve vaardigheden, taalkennis en secretariële vaardigheden. Wil jij jouw kennis op dit gebied updaten? Dan is er op 16 april het Hét Afdelings- en Medisch Secretaressecongres. Dé dag voor secretaresses in de zorg in het Spant! in Bussum.

Programma

Je hebt de keuze uit 10 workshop dus je kunt je eigen programma samenstellen. Zo kun je onder andere ontdekken wat jouw ‘gedragsarchetype’ is, hoe je het maximale uit je functie haalt, hoe je meer invloed uitoefent door effectief je stem te gebruiken en hoe je slimmer omgaat met je mail.

Inschrijven

Kijk voor het volledige programma op secretaresseindezorg.nl of schrijf je direct in. Ben je abonnee van Management Support, dan krijg je korting.

Reageer op dit artikel