nieuws

Doe mee aan het Trendonderzoek 2015

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe verbonden ben jij? Deze vraag stellen we graag aan jou en andere relaties in het Management Support Trendonderzoek 2015. Management Support volgt het secretaressevak op de voet en we streven ernaar nieuwe trends in het vak te signaleren en te duiden. Welk effect heeft de toenemende digitalisering? Welke rol speelt de netwerkeconomie? Wat betekent […]

Doe mee aan het Trendonderzoek 2015

Hoe verbonden ben jij? Deze vraag stellen we graag aan jou en andere relaties in het Management Support Trendonderzoek 2015.

Management Support volgt het secretaressevak op de voet en we streven ernaar nieuwe trends in het vak te signaleren en te duiden. Welk effect heeft de toenemende digitalisering? Welke rol speelt de netwerkeconomie? Wat betekent dit concreet voor jouw taken en werkzaamheden? Wat we te weten komen, delen we weer met jou: zo blijven we relevant voor jou en je collega’s.

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan dit onderzoek waarin deze vragen centraal staan. Iedereen die de enquête volledig invult heeft een gegarandeerde plaats op ons (gratis) congres op 12 november in het Beatrix Theater, Utrecht.

Naar het trendonderzoek 2015 >

Reageer op dit artikel