nieuws

Derde spreker bekend voor congres

Persoonlijke ontwikkeling

‘Get connected’ is het thema van ons gratis congres tijdens Management Support Live op 12 november. En nu is ook onze derde spreker bekend… Haar naam is Marielle Willems en zij gaat in op hoe je kunt verbinden – en dat dit niet altijd rozengeur en maneschijn is. Ook jij zult wel merken dat het niet […]

Derde spreker bekend voor congres

‘Get connected’ is het thema van ons gratis congres tijdens Management Support Live op 12 november. En nu is ook onze derde spreker bekend…

Haar naam is Marielle Willems en zij gaat in op hoe je kunt verbinden – en dat dit niet altijd rozengeur en maneschijn is. Ook jij zult wel merken dat het niet altijd makkelijk is om verbinding te krijgen met een collega, een gesprek de positieve kant op te sturen of als je collega’s wilt meekrijgen met jouw voorstel of gedachte. Hoe kom je dan aan de ‘Samen-kant’ in plaats van aan de ‘Tegen-kant’?

Marielle Willems haakt in op de typen van dagvoorzitter Lisa Portengen en ze maakt gebruik van de Roos van Leary. Zij kan vertellen hoe je zorgt voor verbinding met alle typen mensen en voor een positieve, meewerkende sfeer. Je wordt je bewust van jouw invloed in een gesprek en krijgt inzicht in de vier mogelijkheden die je kunt inzetten.

Welke van de vier rozen kies jij om aan de ander te geven?

Marielle vertelt haar verhaal op een luchtige, humoristische wijze. Met voorbeelden uit haar eigen leven, foto’s en filmpjes. Ze betrekt de zaal erbij in een interactief en energiek programma waarbij iedereen met concrete tips naar huis gaat.

Bekijk het totale congresprogramma, de sprekers én het workshopprogramma op managementsupport.nl/live.

Reageer op dit artikel