nieuws

Management Support Event is deze week!

Persoonlijke ontwikkeling

Komende donderdag 16 november is het eindelijk zover: dan verzorgt Management Support weer het jaarlijkse congres en workshopprogramma voor de (directie)secretaresse, (management)assistent en officemanager. Inclusief Kennisplein en netwerkgelegenheid. En je maakt kans op mooie prijzen.

Management Support Event is deze week!

Nog een paar plaatsen vrij

Zowel bij de workshops als voor het congres zijn nog een paar plaatsen vrij. Bekijk het congresprogramma Werk vanuit je talent.

Hoogleraar Roos Vonk gaat in haar lezing in op het vergroten van je zelfvertrouwen. Noodzakelijk volgens haar, om je talenten te kunnen aanboren. “Tobben of je goed genoeg bent kan de ontwikkeling van je talenten belemmeren, want het leidt je aandacht af van de inhoud van je taak.’

In de lezing van Charlotte van Asseldonk, expert in talentontwikkeling, leer je de essentiële stappen waardoor jij duurzaam succesvol en onderscheidend kunt zijn vanuit jouw talenten. ‘Want als je werkt vanuit je talenten, heb je meer plezier in je werk, presteer je beter met meer zelfvertrouwen en meer vitaliteit en ben je betrokken bij de organisatie.’

In de inspiratiesessie van Huub van Mackelenbergh maak je kennis met een aantal praktische manieren die je helpen je talent volledig in te zetten tijdens je werk. ‘Er zijn veel mensen die werken en na hun werk hun talent pas gaan benutten. Prima, maar het geeft veel meer energie wanneer je talent kunt verweven in je werkende bestaan.’

Eventspecial

De Eventspecial (onderdeel van Management Support Magazine, editie november) is vrij toegankelijk. Bekijk ‘m hieronder:

Naar het complete programma en inschrijven voor het congres tijdens het Management Support Event >

Reageer op dit artikel