nieuws

Top 5 best gelezen berichten van afgelopen maand

Persoonlijke ontwikkeling

Wat waren de best gelezen artikelen in december? Mis ze niet. Een top 5.

Top 5 best gelezen berichten van afgelopen maand

Een top 5 van best gelezen artikelen van de maand december: van een leuk cadeautje tot 3 grote valkuilen voor de projectassistent.

Cadeautje: bekijk de decembereditie van Management Support Magazine

Hoe kan het ook anders! Een cadeautje op de eerste plaats: je kunt de december-editie van Management Support Magazine gratis bekijken, ook niet-abonnees.

We hebben een cadeautje voor je

Projectassistent waak voor deze 3 valkuilen

Projectassistent is een baan met perspectief, en de verwachting is dat in 2018 veel meer managementassistenten projecten op zich gaan nemen. Maar pas op voor deze 3 valkuilen.

Projectassistent: waak voor deze 3 valkuilen

Zo overtuig je je manager om je functie te verrijken

Als managementassistent wil je graag je functie verrijken. Maar: hoe overtuig je je manager dat jij geschikt bent om nieuwe taken op te pakken? “Bereid het gesprek goed voor en laat je niet te snel uit het veld slaan”, is het advies. En plezier is een goede drive!

Zo overtuig je je manager om je functie te verrijken

De 7 eigenschappen van lean werken en leven

Denk jij weleens aan het einde van een dag wat heb ik nou eigenlijk gedaan? Met de 7 eigenschappen van Stephen Covey neem je zelf de regie en leer je de basis van effectief en lean (samen)werken. Trainer Marion Reijerink legt uit hoe dat werkt.

Marion Reijerink

Marion Reijerink

Bullshit van de baas

Bullshit van de baas manager: weet hoe je dit kan pareren! (Bijvoorbeeld wanneer je hoort: ‘Je moet slimmer werken, niet harder werken’.)

Bullshit van de baas

Reageer op dit artikel