nieuws

Secretaresse van het jaar: inschrijving geopend

Persoonlijke ontwikkeling

Op dinsdag 17 april 2018 houdt Schoevers, met als executive partners Pimm® en Experis/Manpower, de verkiezing Secretaresse van het Jaar. Je kunt je nu inschrijven of genomineerd worden.

Secretaresse van het jaar: inschrijving geopend

Thema Fit for the Future

Het thema van deze 33e editie is: Fit for the Future. De complexiteit en automatisering van processen in het managementondersteunende vak blijven toenemen. Managementondersteuners moeten aan steeds hogere eisen voldoen als het aankomt op kennis en competenties. Het is dan ook van cruciaal belang dat zij zich continu blijven ontwikkelen. Het gaat daarbij met name om de 21st Century Skills: digitale vaardigheden, samenwerken, communicatie, zelfredzaamheid, creativiteit, kritisch denken en sociale en culturele vaardigheden. Ook learning agility speelt hierbij een grote rol. Want we willen ons wel aanpassen, maar kunnen we dat ook?

Secretaresse van het Jaar 2017

Het afgelopen jaar mocht Kelly Moerbeek, executive assistant bij NN Group, de rol van Secretaresse van het Jaar vervullen. Haar opvolger wordt tijdens de feestelijke uitreiking uit drie finalisten gekozen.

Nominatietraject

Het nomineren van een secretaresse is mogelijk tot 9 maart. De eerste selectie vindt plaats op 15 maart, waar een vakjury de cv, vragenlijst en kandidaten- en collega-motivatie beoordeelt. In de tweede ronde worden de tien overgebleven genomineerden beoordeeld op de door hun ingestuurde video. Zes kandidaten mogen vervolgens op 6 april een presentatie verzorgen voor de juryleden, waarna de drie laatst overgebleven kandidaten zich mogen verheugen op de finale tijdens de verkiezingsavond op 17 april.

Nomineren voor de titel Secretaresse van het Jaar kan via de website www.secretaressevanhetjaar.nl.

Reageer op dit artikel