nieuws

Workshopdagen: nog 1,5 week!

Persoonlijke ontwikkeling

Nog maar anderhalve week en het is zover: de Management Support Workshopdagen! Je kunt je nog aanmelden. Wat kun je verwachten?

Workshopdagen: nog 1,5 week!
Fotograaf Kees Winkelman

Op 10, 11 en 12 april staat Meeting Plaza Utrecht weer in het teken van… de Management Support Workshopdagen.

Jaarlijkse inspiratie

De Management Support Workshopdagen zijn een jaarlijkse traditie met inspirerende trainers die zich volledig richten op jou en de veranderingen in het secretaressevak. Laat je inspireren, poets je vaardigheden op en ontwikkel nieuwe competenties.

Wil je kennismaken met de trainers? Bekijk dan hun persoonlijke video’s op ons YouTube-kanaal ManagementSupportTV. Ze geven je alvast waardevolle tips mee uit hun workshops.

Een persoonlijke video-oproep van Vera Bot (hoofdredactie) om ook naar de Workshopdagen te komen.

Workshops

Je hebt de keuze uit maar liefst 48 workshops, waarvan 15 splinternieuw. Bijvoorbeeld Begin met het einde voor ogen, Emoties de baas en Dilemma’s in samenwerking. Bekijk het complete overzicht om te zien bij welke workshops nog plaats is.

Bonustracks

Naast de workshops is het ook mogelijk om een extra bonustrack te volgen, waarin je in één uur tips en trucs krijgt om nog slimmer en professioneler te kunnen werken. Er zijn 3 bonustracks waar je uit kunt kiezen: Tips voor Excel, LinkedIn Pitstop en Quickscan AVG op het secretariaat.

Korting

Neem je collega’s mee en krijg korting. Ook abonnees van Management Support Magazine en leden van de Management Support Vakbase krijgen korting op de Workshopdagen.

Schrijf je in

Mis het niet, en schrijf je in. (Er is ook een heerlijke, gezonde lunch, koffie, thee en koek én genoeg tijd om te netwerken en kennis te delen met je collega-ondersteuners.) Je vindt hier het complete overzicht, de kortingen, de trainers en het inschrijfformulier.

Reageer op dit artikel