nieuws

Schrijf je in voor ons event en win F*ck die onzekerheid

Persoonlijke ontwikkeling

Op donderdag 15 november organiseren wij ons jaarlijkse event voor jou. Het thema dit jaar is zelfleiderschap, want jij bent aan zet. Schrijf je snel in en maak kans op het boek F*ck die onzekerheid.

Schrijf je in voor ons event en win F*ck die onzekerheid

Win F*ck die onzekerheid

Onder de eerste honderd inschrijvers voor het Management Support Event verloten we tien exemplaren van F*ck die onzekerheid van Vréneli Stadelmaier. Vréneli is hoofdspreker op het congres en neemt je in haar theatercollege mee op een reis naar meer zelfvertrouwen. In haar boek vertelt ze uitgebreid over het impostor syndrome, ofwel het bedriegerscomplex, waar zoveel vrouwen last van hebben, en hoe je dit syndroom bestrijdt. Een perfecte voorbereiding op het event!

Management Support Event: thema zelfleiderschap

Het Management Support Event staat dit jaar in het teken van zelfleiderschap. Jij bent aan zet en de inspirerende sprekers tonen je hoe je zelf de regie neemt in je werk. Naast Vréneli zijn er keynotes van Lucy Brazier (hoofdredacteur van Executive Secretary Magazine), Roos Woltering (psycholoog en coach) en Maarten Fijnaut (expert op het gebied van zelfleiderschap en zelfsturing).

Schrijf je snel in en maak kans op één van de tien exemplaren van F*ck die onzekerheid! Kun je niet wachten? Het boek is natuurlijk ook gewoon te koop.

Anderen over het boek

“De angst om door de mand te vallen heeft is ook mij bekend. Dit boek zorgt ervoor dat ik kan plaatsen waar dat gevoel vandaan komt én hoe ik het onschadelijk kan maken. Waardevol advies voor alle vrouwen (en mannen!) die zich niet meer willen laten leiden door irreële angsten en verwachtingen.”
Vera Bot, hoofdredacteur Management Support

“Met veel plezier dit boek gelezen. Zeker herkenbaar. Ik zal het doorgeven aan mijn superslimme en leuke schoondochters!”
Gerdi Verbeet, voormalig voorzitter Tweede Kamer

“Ik ben zo blij met je boek. Ik heb zoveel therapie gehad, omdat ik een laag zelfbeeld heb, maar nu weet ik hoe het zit.”
Jacqueline, lezer van F*ck die onzekerheid

Reageer op dit artikel