nieuws

Zoek het hogerop en win een ballonvaart

Persoonlijke ontwikkeling

Heb jij Nederland altijd al eens van boven willen zien? Droom je van zweven door de lucht met een prachtig uitzicht? Die droom kan werkelijkheid worden, want Management Support geeft een ballonvaart voor twee weg.

Zoek het hogerop en win een ballonvaart

Wat moet je doen?

Meedoen is simpel! Op 15 november organiseren wij het jaarlijkse Management Support Event.

Zie jij daar een bericht over op onze Facebook-, Twitter-, Instagram- of LinkedIn-pagina, like, reageer of deel de update. Het mag elke update over het event zijn. Je mag natuurlijk ook zelf een bericht maken, gebruik dan wel de hashtag #mse18 en tag ons. Zo kunnen wij het ook zien en maak je direct kans!

De winnaar en voorwaarden

Je kunt tot en met zondag 16 september meedoen met de actie. Wie weet ben jij de winnaar en beleef je met je partner, beste vriendin of collega deze unieke ervaring! De winnaar wordt natuurlijk aangekondigd op de site van Management Support en onze social media.

De actie op een rij:

  • Like, deel of reageer op een update van Management Support over ons event via Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn.
  • Je mag ook zelf een bericht maken, gebruik dan wel de hashtag #mse18 en tag Management Support, zodat wij je bericht makkelijk kunnen zien.
  • Doe dit uiterlijk zondag 16 september.
  • Zorg ervoor dat wij je bericht kunnen zien. Berichten van privé-accounts op Instagram of Twitter of updates die privé gedeeld worden op Facebook en LinkedIn kunnen wij niet zien.
  • De winnaar wordt gekozen uit iedereen die aan bovenstaande voorwaarden heeft voldaan. Wij nemen contact op met de winnaar voor de verzending van de prijs.
Reageer op dit artikel