nieuws

Ontwikkel jezelf en win een boekenpakket

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen is enorm belangrijk. Bij Management Support weten we dat als geen ander. Om jou te helpen bij je ontwikkeling geven we twee pakketten weg met drie boeken die speciaal voor de managementondersteuner geschreven zijn.

Ontwikkel jezelf en win een boekenpakket

Wat kun je winnen?

We hebben twee pakketten met daarin de boeken Doen wat ertoe doet, Het projectassistentboek en De AVG, alles over de verwerking van persoonsgegevens.

Doen wat ertoe doet
Lean werken op het secretariaat is een must. In dit boek leer je de basisbeginselen van lean werken. Je weet hoe je verspillingen opspoort, deze elimineert en alleen nog maar doet wat er echt toe doet.

Het projectassistentboek
Voor iedere managementondersteuner die wel eens aan een project (mee)werkt is dit een fantastische handleiding. Of het nu gaat om samenwerken met de projectleider, communicatie binnen een projectgroep, grip houden op het project en omgaan met conflicten binnen een projectgroep, dit boek biedt je de juiste handvatten.

De AVG, alles over de verwerking van persoonsgegevens
Met de invoering van de AVG op 25 mei is het belangrijk privacyvriendelijk te werken. Dit AVG-boek is speciaal geschreven voor de managementondersteuners en legt alle begrippen rondom de AVG uit en hoe je deze toepast in je werk.

Meedoen is simpel

Je kunt tot en met zondag 28 oktober meedoen met de actie. Hoe lees je hieronder. Wie weet ben jij de winnaar en kun je al voor het Management Support aan de slag met jouw ontwikkeling! De winnaar wordt natuurlijk aangekondigd op de site van Management Support en onze social media.

De actie op een rij:

  • Like, deel of reageer op een update van Management Support over ons event via Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn.
  • Je mag ook zelf een bericht maken, gebruik dan wel de hashtag #mse18 en tag Management Support, zodat wij je bericht makkelijk kunnen zien.
  • Doe dit uiterlijk zondag 28 oktober.
  • Zorg ervoor dat wij je bericht kunnen zien. Berichten van privé-accounts op Instagram of Twitter of updates die privé gedeeld worden op Facebook en LinkedIn kunnen wij niet zien.
  • De winnaars worden gekozen uit iedereen die aan bovenstaande voorwaarden heeft voldaan. Wij nemen contact op met de winnaars voor de verzending van de prijs.

Reageer op dit artikel