nieuws

Deze donderdag: Management Support Event 2018!

Persoonlijke ontwikkeling

Zelfleiderschap: daar draait het om komende donderdag 15 november in de Jaarbeurs Utrecht. Dan stroomt Supernova vol met ambitieuze, nieuwsgierige managementsupporters op het jaarlijkse Management Support Event. Dit kun je verwachten. 

Deze donderdag: Management Support Event 2018!

Het plenaire congres heeft dit jaar als thema zelfleiderschap: drie sprekers nemen je in een ochtend (en middag) mee in hun verhaal. Daarnaast kun je het andere dagdeel een praktische workshop volgen.

Bekijk het plenaire programma >

Workshops

Natuurlijk is er ook dit jaar weer ruime keuze uit workshops zoals Lenig denken, Assertiviteit, Vibemanagement en Werken vanuit je rol. Er zijn nog plekken en je kunt je nog inschrijven (hoewel de workshops nu hard gaan).

Bekijk alle workshops >

Miniworkshops

Aan het einde van de dag nóg niet moe? Dan kun je een miniworkshop volgen:

Bekijk de miniworkshops >

Kennisplein

Leg op het Kennisplein tijdens de koffie- en lunchpauze contacten met businesspartners als iBabs, Ahoy, Aristo en Yabbu. (Tip: loop alvast een rondje ’s ochtends vroeg bij binnenkomst!) Ook kun je in de pauzes weer mee op een Flighttour langs de highlights op het Kennisplein.

Bekijk onze partners >

 

Reageer op dit artikel