nieuws

Heb je een werkdilemma? Wij helpen bij de oplossing!

Persoonlijke ontwikkeling

Heb je een werkdilemma? Wij helpen bij de oplossing!

‘Help, ons secretariaat wordt niet serieus genomen.’ ‘Het lukt me niet opleidingsbudget te krijgen, wat moet ik doen?’ Heb jij ook een werkdilemma? Leg het voor aan de redactie van Management Support en wij helpen je bij het vinden van een oplossing!

Je kent het wel uit tijdschriften: lezers of experts die andere lezers helpen dilemma’s op te lossen. ‘Mijn schoonzoon laat boeren onder eten. Wat kan ik doen?’ ‘Mijn vriendin heeft de laatste tijd alleen oog voor mijn man.’ Of: ‘Help, mijn collega overlaadt mij met taken!’ Werkdilemma’s dus. Ook bij Management Support kun je nu met dit soort vragen terecht, nou ja, die in de categorie werkgerelateerd dan.

Werkdilemma

Per editie kiest Management Support Magazine één dilemma en de beste adviezen uit, die worden gepubliceerd in het blad. De vraag zetten wij, in ieder geval de eerste keer (en desgewenst anoniem), op onze Facebook-pagina, besloten LinkedIn-groep en/of ons blad, waarna lezers (jouw vakgenoten dus!) kunnen reageren (of hun advies naar de redactie mailen). Indien nodig vult een van onze trainers/coaches het advies aan. Zodra de rubriek Werkdilemma eenmaal loopt, staat de nieuwe vraag die wordt behandeld in een volgend nummer, steeds in het blad.

Mail je werkdilemma

Mail je vraag naar: murielkleisterlee@vakmedianet.nl. Indien gewenst publiceren wij jouw dilemma anoniem. Om de mensen die reageren duidelijkheid te geven over je situatie, zullen we wel altijd iets vermelden in de trant van: een secretaresse bij een overheidsorganisatie of een officemanager bij een commercieel bedrijf.

Reageer op dit artikel