nieuws

Deel je werkdilemma en krijg antwoord van vakgenoten en coaches

Persoonlijke ontwikkeling

Deel je werkdilemma en krijg antwoord van vakgenoten en coaches

‘Help, ik word genegeerd!’ ‘Hoe stel ik meetbare kpi’s op voor ons secretariaat?’ ‘Is Google G Suite net zo goed als Office?’ Heb jij ook een werkdilemma? Leg het voor aan Management Support en wij helpen je bij het vinden van een oplossing!

Je kent het wel uit tijdschriften: lezers of experts die andere lezers helpen dilemma’s op te lossen. ‘Mijn schoonzoon laat boeren onder eten. Wat kan ik doen?’ ‘Mijn vriendin heeft de laatste tijd alleen oog voor mijn man.’ Of: ‘Help, mijn collega overlaadt mij met taken!’ Werkdilemma’s dus. Ook bij Management Support kun je nu met dit soort vragen terecht, nou ja, die in de categorie werkgerelateerd dan.

Deze werkdilemma’s zijn al beantwoord:

Heb jij ook een werkdilemma?

Mail je vraag desgewenst anoniem naar: murielkleisterlee@vakmedianet.nl, eindredacteur Management Support. En wie weet krijg jij binnenkort een verlossend antwoord van vakgenoten of een van onze trainers/coaches. Om de mensen die reageren duidelijkheid te geven over je situatie, zullen we ook bij een anonieme inzending altijd iets vermelden in de trant van: een secretaresse bij een overheidsorganisatie of een officemanager bij een commercieel bedrijf.

Werkdilemma: werkwijze

Per editie kiest Management Support Magazine één dilemma en de beste adviezen uit, die worden gepubliceerd in het blad en op onze site. Het werkdilemma zelf/de vraag zetten wij om reacties te krijgen ook op onze Facebook-pagina, besloten LinkedIn-groep en/of ons blad. Daarna kunnen lezers (jouw vakgenoten dus!) reageren (of hun advies naar de redactie mailen). Indien nodig vult een van onze trainers/coaches het advies aan.

Reageer op dit artikel