nieuws

Inspiratie van Lucy Brazier: ‘Explore, dream and discover’

Persoonlijke ontwikkeling

Inspiratie nodig? Op donderdag 15 november staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van Management Support en het thema zelfleiderschap. Lucy Brazier heeft een mooi, inspirerend citaat voor je om je over te halen ook echt te komen!

Inspiratie van Lucy Brazier: ‘Explore, dream and discover’

Nog ruim een week en dan is het 15 november: de dag dat het Management Support Event in de Jaarbeurs Utrecht losbarst. Met honderden managementondersteuners die hun weg vinden naar de plenaire congreszaal, de workshops en het kennisplein.

Lucy Brazier is uitgever van Executive Secretary Magazine, wereldwijd veelgevraagd spreker en vaandeldrager van het assistantvak. En zij heeft een mooi, inspirerend citaat voor je om je over te halen ook echt langs te komen mocht je nog twijfelen.

Ontdekken

Het citaat is van de beroemde schrijver Mark Twain.

Houd de site in de gaten: binnenkort volgen meer video’s.

Je kunt je nog inschrijven

Er zijn nog plekken in de workshops (hoewel het nu vrij hard gaat) én voor het congres. Check voor meer informatie onze Event-site voor alle informatie.

 

Reageer op dit artikel