nieuws

Bye Bye Burnout: win een van de vijf exemplaren!

Persoonlijke ontwikkeling

Bye Bye Burnout: win een van de vijf exemplaren!

Op 9 oktober verschijnt Bye Bye Burnout van Mascha Mooy, ‘de nieuwe directie- en managementbijbel omtrent uitval op de werkvloer’. Management Support mag vijf exemplaren weggeven.

Het nieuwe boek heeft als ondertitel: Uitval op de werkvloer voorkomen en aanpakken. Dit kun je er volgens Uitgeverij Business Contact van verwachten:

“Burn-out is verschrikkelijk voor de medewerker die het overkomt. Maar het is ook een ramp voor jou als werkgever of hr-manager, zeker als je organisatie geen strategisch beleid heeft om uitval door burn-out te voorkomen.

Zo word je management-ondersteuner van de toekomst

Zo word je management-ondersteuner van de toekomst

Kost het gebrek aan kennis en tijd jou dagelijks geld? Dreigt er een sneeuwbaleffect te ontstaan door het extra werk dat collega’s van een uitgevallen medewerker te verstouwen krijgen? Heb je het gevoel er helemaal alleen voor te staan, terwijl er voor je medewerker wel volop hulp en advies is? Dan is dit het boek voor jou.

Bye Bye Burnout leert je de signalen van burn-out te herkennen en er adequaat mee om te gaan. Het laat zien welke verschillende stadia burn-out kent, hoe je omgaat met een uitgevallen medewerker (en zijn of haar collega’s!), wat je kunt doen om het herstel te bevorderen en hoe je de re-integratie het beste vormgeeft. En natuurlijk krijg je advies en bewezen effectieve tips om burn-out te helpen voorkomen. Want dat is uiteindelijk waar je naar streeft: een werkomgeving waar burn-out geen kans krijgt.”

bye bye burnout mascha mooyManagement Support mag vijf exemplaren van het nieuwe boek weggeven. Stuur een mailtje naar redactie.managementsupport@vakmedianet.nl o.v.v. Bye Bye Burnout om mee te doen. Laat meteen je adresgegevens achter, we doen daar niets mee behalve het toesturen van de boeken naar de winnaars.

Om de lezers van Management Support Magazine ook de kans te geven om mee te doen, loopt deze actie tot de eerste week van november. De winnaars worden dan per mail bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel