nieuws

Vergroot je persoonlijke veerkracht met Jocelyn Rebbens [video]

Persoonlijke ontwikkeling

Vergroot je persoonlijke veerkracht met Jocelyn Rebbens [video]
Foto: Alexei Scutari, Unsplash

Psycholoog, trainer en coach Jocelyn Rebbens gaat je op het Management Support Event vertellen hoe jij jouw persoonlijke veerkracht kunt vergroten. Veerkrachtig zijn helpt je om tijden van verandering goed door te komen en versterkt je aanpassingsvermogen. In deze video in haar sportschool licht ze alvast een tipje van haar keynotespeech op het Event op.

In deze tijden van agile werken en robotisering komen er veel prikkels op je af. Dan is het de kunst om in balans te blijven. Persoonlijke veerkracht kan je daarbij helpen. Jocelyn Rebbens houdt een goede werk-privébalans door een paar keer per week te trainen op de sportschool. Ze volgt vooral groepslessen. Op het congres neemt ze je mee in een oefening om jouw persoonlijke veerkracht te vergroten. Ook vertelt ze je alles over het recept van maximale ellende!

In deze video geeft Jocelyn alvast een tip weg om je persoonlijke veerkracht te vergroten:

Schrijf je nu in!

Enkele van de elf workshops en drie kennissessies beginnen al vol te lopen. Schrijf je dus snel in voor de workshop of kennissessie van jouw keuze. Het programma van het Management Support Event is dit jaar helemaal volgens je eigen voorkeur samen te stellen. Kies jij voor een kennissessie of voor de workshop OneNote op het secretariaat? Of voor beide?

Het Management Support Event vindt op 14 november plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor het volledige programma en alle inschrijfmogelijkheden op:
event.managementsupport.nl

Reageer op dit artikel