vraag & antwoord

Welke verkiezingen zijn er allemaal voor secretaressen?

Persoonlijke ontwikkeling

Iedere secretaresse kan meedingen naar de Management Support AWARD. Je kunt deelnemen aan de online secretaressetest op ManagementSupport.nl. Haal je die test, dan ontvang je per e-mail twee opdrachten. Een jury kiest uit de ingezonden opdrachten vervolgens 25 finalisten die doorgaan voor de derde ronde. Daarvoor moeten twee cases worden gemaakt. Hierna blijven drie finalisten […]

Iedere secretaresse kan meedingen naar de Management Support AWARD. Je kunt deelnemen aan de online secretaressetest op ManagementSupport.nl. Haal je die test, dan ontvang je per e-mail twee opdrachten. Een jury kiest uit de ingezonden opdrachten vervolgens 25 finalisten die doorgaan voor de derde ronde. Daarvoor moeten twee cases worden gemaakt. Hierna blijven drie finalisten over, van wie er één de AWARD zal winnen.

Manpower organiseert jaarlijks de verkiezing Secretaresse van het Jaar.

Reageer op dit artikel