vraag & antwoord

Wat zijn de best bekeken items van  vraag en antwoord?

Persoonlijke ontwikkeling

Keken we in de vorige nieuwsbrief terug op de best bekeken checklists van 2013, dit keer zetten we de best bekeken vragen met antwoorden onder elkaar! 1) Wordt je of word je? 2) Kan ik in Outlook een afbeelding die ik als bijlage meestuur verkleinen? 3) Kopiëren en plakken in Excel 4) Bewaartermijnen documenten 5) […]

Keken we in de vorige nieuwsbrief terug op de best bekeken checklists van 2013, dit keer zetten we de best bekeken vragen met antwoorden onder elkaar!

1) Wordt je of word je?
2) Kan ik in Outlook een afbeelding die ik als bijlage meestuur verkleinen?
3) Kopiëren en plakken in Excel
4) Bewaartermijnen documenten
5) Lunchvergaderen
6) Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn manager efficiënter plant?
7) Outlooktip 2007: gedeelde agenda en privacy
8) Wat gebeurt er met mijn vakantiedagen als ik tijdens vakantie ziek word?
9) Hoe maak ik slim gebruik van Outlook?
10) E-mail zoeken in Outlook 2010 

Reageer op dit artikel