vraag & antwoord

Ben jij godin Artemis of Hestia?

Persoonlijke ontwikkeling

Haal de godin in jezelf naar boven. Niet één, maar allemaal! In de training Stratego voor vrouwen (naar het gelijknamige boek) vertelde trainer en auteur Elisa de Groot van In touch uitgebreid over de godinnen en hun eigenschappen. Interessant, grappig én herkenbaar. Met welke godin je ook de meeste raakvlakken hebt, je hebt óók de kwaliteiten […]

Ben jij godin Artemis of Hestia?

Haal de godin in jezelf naar boven. Niet één, maar allemaal! In de training Stratego voor vrouwen (naar het gelijknamige boek) vertelde trainer en auteur Elisa de Groot van In touch uitgebreid over de godinnen en hun eigenschappen. Interessant, grappig én herkenbaar. Met welke godin je ook de meeste raakvlakken hebt, je hebt óók de kwaliteiten in je van de andere dames. Niet alles komt echter in gelijke mate naar voren. Wie ben jij?

Athena – de topvrouw

ambitieus, praktisch, rationeel, strategisch, voelt zich thuis in mannencultuur

Artemis – de onderneemster

assertief, onafhankelijk, stoer, idealistisch, vrijheidslievend, pionier

Demeter – de zorgzame vrouw

moederlijk, gul, zorgzaam, sociaal bewogen, enthousiast

Aphrodite – de verleidster

impulsief, sensueel, creatief, enthousiast, betoverend, gepassioneerd

Hestia – de ingetogen vrouw

gelijkmatig, raadsvrouw, ingetogen, graag alleen, interne reflectie

Persephone – het meisje

ontvankelijk, flexibel, luchthartig, staat open voor dromen en fantasie

Reageer op dit artikel