nieuws

Management Support Event: vergroot je wendbaarheid [video]

Professionele ontwikkeling

Management Support Event: vergroot je wendbaarheid [video]

Op 14 november vindt het Management Support Event plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema is: wendbaarheid. Er staan weer interessante sprekers op het programma, waaronder Diana Russo die vertelt over de pizzaorganisatie. In elf workshops en drie kennissessies kom jij te weten hoe je een future proof assistant wordt die agile werkt.

Pizzaorganisatie visual

Pizza-organisatie: Klik op de afbeelding voor volledige weergave

De wereld om je heen verandert, trends volgen elkaar heel snel op. Hoe blijf je als managementondersteuner in tijden van verandering en onzekerheid op koers? Wat moet je doen om toegevoegde waarde te leveren voor jouw organisatie?

Welke kansen liggen er om als agile assistant voorop te lopen als het gaat om wendbaarheid? Deze vragen worden allemaal beantwoord op het event.

Diana Russo vertelt over waarom organisaties moeten veranderen van hiërarchische piramideorganisaties, in wendbare, verbonden pizza-organisaties, en wat dit voor jouw rol als assistant betekent. Brenda Zwart en Judith van Diemen van Organize Agile praten je bij over agile werken. En Jocelyn Rebbens gaat in op wat dit allemaal voor jou persoonlijk betekent; hoe je kunt werken aan je eigen veerkracht.

In deze video stellen de keynotesprekers van het congres zich aan je voor:

Workshops en kennissessies

Daarnaast kun je kiezen uit bijvoorbeeld een workshop ‘Werken in flow met kanban’, ‘Sparringpartner, til jezelf naar een hoger niveau’ of ‘OneNote, onmisbaar op kantoor’. Nieuw dit jaar zijn de kennissessies die je kunt volgen. Dit zijn: ‘Tools en technieken voor een wendbaar secretariaat’, ‘De wendbare loopbaan’ en ‘Wendbaar organiseren’.

Kijk voor het complete programma en alle inschrijfmogelijkheden op de eventsite.

Reageer op dit artikel